Chat albastru este cel mai folosit tip de chat de utilizatorii acestui chat online romanesc. Chat pe fundal albastru pentru tine si pentru prietenii tai.

FAQ - Intrebari frecvente

 • Cum intru pe chat?

  Fie ca intri pe chat mobil, kiwi chat sau mobil tot ce trebuie sa faci este sa lasi numele propus automat si sa apesi pe tasta conecteaza. Insa, il poti personaliza, stergand numele atribuit automat poti alege tu un nume care sa te defineasca iar daca este inregistrat, parola o pui in casuta de mai jos.

 • Comanda pentru a inregistra un nume pe chat este "/msg NickServ register parola mail" sau "/ns register parola e-mail".
  Exemplu: /ns register 123456 [email protected]
  Se înregistrează nickname-ul cu NickServ astfel încât să puteţi fi adaugat cu acces la canale şi pentru a asigura porecla pentru uz personal.

 • Pentru a te loga la numele inregistrat comanda este: "/msg NickServ identify parola"; sau mai scurt: "/identify parola";
  Exemplu: "/ns identify 123456"
  Această comandă este utilizată pentru a vă identifica în calitate de proprietar al poreclei tale, pentru a vă permite pentru a primi acces şi privilegiile la propria porecla.

 • Comanda pentru a inregistra o camera de chat romanesc este: "/msg ChanServ register #camera parola descriere" sau "/cs register #camera parola descriere".
  Exemplu: "/cs register #Jocuri 123456 Camera de chat cu jocuri online".
  Pentru a inregistra o camera de chat romanesc online, trebuie să aveți nume inregistrat și săfiţi un operator (@). Atunci cand inregistrati un canal trebuie sa aveți @(op) in fata numelui.

 • Group - grup de nume Se pot inregistra mai multe nume ca facând parte din acelasi grup de nume. Adică vor folosi același email și parolă de inregistrare. Puteţi avea pana la 5 porecle în fiecare grup.
  Comanda este: "/msg NickServ group nume parola" sau mai scurt "/ns group nume parola"
  Exemplu: "/ns group Shadow 123456" - Shadow fiind numele deja inregistrat cu parola 123456
  Ca să verificați câte nume aveți înregistrate comanda este: "/ns glist" • Chat albastru romanesc

  Chat Alb cel mai tare Chat Online Romanesc unde iti faci cunostinte, prieteni si dusmani. Foloseste acest chat alb, Intra in discutii cu sute de romani folosind chat pe fundal alb.
  chat alb, chat alb romanesc, chat alb romania, chat alb cu web, chat cu web alb chat albastru, chat albastru romanesc, chat albastru romania, chat albastru cu web, chat cu web albastru chat portocaliu, chat portocaliu romanesc, chat portocaliu romania, chat portocaliu cu web, chat cu web portocaliu chat negru, chat negru cu web, chat negru romanesc, chat negru romania, chat negru online, chat cu web negru

Chat portocaliu romanesc

Despre acest chat nu voi putea spune ca este unul dintre cele mai folosite insa nici nu voi putea spune ca este cel mai urat. De altfel este exact contrastul si din viata de zi cu zi al acestei culori. Ori o iubesti ori o urasti. O sa va reamintesc ca nu conteaza daca folosesti chat portocaliu online ori alta culoare de chat deoarece tot cu aceleasi persoane vei comunica. Singura diferenta este aceea ca vei simti ochii mai odihniti sau mai obositi.

Despre culoarea portocalie

Nu stiu cati dintre voi stiu despre culoarea portocalie ca simbolizeaza energia, vitalitatea si mai ales o stare buna de sanatate. Totusi, pe langa asta, poate fi "nerusinata", as putea spune chiar "obraznica," ce sugereaza prostul gust sau lipsa unor autentice valori intelectuale.

Desi aici multi ma vor contrazice, culoarea portocalie nu este intru totul pozitiva dar nici total negativa. Este totusi o culoare vibranta, fierbinte si antrenanta dar poate fi, pe de alta parte, stridenta ori enervanta. Portocaliul polarizeaza opiniile si gusturile, este iubit sau, din contra, urat de catre oameni.

Despre chat cu web

N-o sa va plictisesc in aceste randuri, discutand despre cuvantul chat. Stim cu totii, ca provine din engleza si are ca inteles taifas sau la taclale. Vom spune ca suntem primul site de chat cu web romanesc care l-am oferit in mod gratuit pentru utilizatorii nostri. Astazi sunt mai multe site-uri de chat romanesc ce ofera chat cu webcam si microfon.

Chat cu webcam si microfon

Noi ne-am decis sa propunem acest tip de chat cu webcam si microfon pentru utilizatorii mai "lenesi". Cei care prefera sa vorbeasca la microfon in loc sa scrie romane sau declaratii de dragoste. De-a lungul anilor petrecuti pe chaturi romanesti, am avut ocazia sa vedem multe, insa ne-am decis sa luam acest modul, chiar daca era cu bani si sa-l propunem pentru fanii nostri. Astfel, sa poata fi mai aproape de cei cu care comunica si putand sa vada in fata interlocutorul sau.

Cel mai popular chat romanesc

Voi spune cateva vorbe si despre acest serviciu de chat online romanesc, care a crescut vazand cu ochii, de la lansarea lui si pana acum. Desi totul a inceput ca o gluma, imediat a luat amploare si chiar am ajuns sa avem spre seara in jur de 400 de persoane, care intrau pentru a avea discutii online cu alti romani sau sa-si spuna pasul aici. Incepand de la cel care se certa cu sotia, pana la cel care ii era dor sa mai schimbe o vorba in limba romana cvu aslti romani. Fie ei din Romania sau din strainatate.

Chat portocaliu, Chat portocaliu Romania, Chat portocaliu online, chat pe fundal portocaliu, chat portocaliu romanesc, chat online, chat online romanesc, chat romanesc, chat cu web, chat web, chat online portocaliu, chat romanesc portocaliu, chat romania, chat romania portocaliu